Valheineen petoksin juonivat ymmärrystä hämärtää väkisin viedäkseen itseä vahingoittamaan mielestään saavuttaen omakseen, tilannekuva-analyysi heikoimmillaan

Vaatien ymmärrystå tahallisesti hankalille, vaikeaselkoisille ja käsittämiskelvottomille asioilleen aiheuttavat ymmärryksen häiriöitä kenessä tahansa erityisesti nähtäville saatettaen mitä ominaisimpia järjestäytyneitä piirteitä juurikin kyseistä heijastelevien itsestäänselvästi täysin haitallisien kriminaalien piirteidensä suhteen kuten ylipäänsä koko teidän täysin surkea koko ihmiskunnan salaliittonne on koko kaikeltaan täysin surkeaa mieskuntanne avutonta raiskauskivaanne jokapäiväisten muiden pelleilyjenne ohella kuitenkaan ketään tämän kaiken sen enempää häiritsemättä, eikös?

Erinäisiä ymmärryksiä koskien itseään vääristelemistä tulisikin tässä esittää tueksi kokonaisvaltaiselle tosiasialliselle eheytymiselle täysinäisen korruptoituneista kaikkea olennaista totuutta vääristelevistä käsityksistänne sekä koko kokonaisuuden kannalta vain ja ainoastaan haitallisista toimintatapojenne kulturaalisista jäänteistä koskien yhtäaikaisia irtautumisia syyllisyyksien piiristä oikeastaam täysin koko joukolla mutta turhan paljon erästä selvitystyön mestaria vaivaten tätä kaikkea työtäni jota aiheuttamanne ongelma vaatii tultaen laskuttamaan kaiketi miltei jokaisessa tapauksessa ikuisina orjuuksinanne joita ette meinaa kaikilta täysin välttämättömiltä lukemattomiin siintäviltä kärsimysrangaistuksiltanne edes kyetä suorittamaan himpun vertaa – teidän sitten vaikkapa syöden ikuisesti kokoaikaisesti kasvavaa määrää paskaa korvataksenne haittoja helvettien nähtävyytenä että kuinka helvetin dorkaa väkeä voikaan olla olemassa kaikesta siitä hyvästä huolimatta.

Valheille erityisen tyypillistä on sen mitä ominaisin taipumus olla toistumatta itsenään tällä ollen mahdollista eräänlaisena oikotie-ratkaisuna tunnistaa yleisimpiä valheita kutakuinkin täysin itsestäänselväksi tapaukseksi muodostuen kaikki nämä olennaiset ’minä rakastan sinua’ valheet eräiltä henkilöiltä joiden hommat aina jäävätkin toteutumatta tai mitenkään aktualisoitumatta yleisesti kaikkien toimesta epätoivottuina itseään toistaviksi väitettyinä mutta oikeastaan enemmänkin harvakseltaan idiotismia pidemmälle rientävistä dorkailuista irtisanoutuneita kokonaisnolouksia yksistään yksin hänen ylhäisimmän tietäen asian toden luonteen korkeaa luontoaan.

Keitä ovat ne monet sekä yhä useammat lukuisat?

Ette te mitään ymmärryksen tosiasiallista hämärtämistä koskaan tule ikinä oppimaan kuitenkaan tosiasiassa sitä enempiä mitä minä itse sitä teen parantaakseni jolloin kirous on kokonaisvaltainen ominta laatuaan.

Pyritte kaikki valheillanne viemään muita sieluja kärsimykseen juuri koskaan tietämättä edes mitkä asioistanne ovat valheita kun olette niin kovin avuttoman täyspöhkösti pimentyneitä ominta petollista laatuanne silkkaa eksymyksienne kadotuksen sävelmää yhdenkään harhaanjohdetun soiden koskaan hetkeäkään…?

Helvetti itse oikeastaan ei nykytoden olennaisesti menetetyn tilan vuoksi tiedä omia syntejään ja maalailee pelastusta paholaisvoimin jonakin väkisin kaikkialle pakotettavana täysinäisenä kaiken raiskaamisena ilmeisesti teidän mielestä jotenkin täysin kristillisenä ratkaisuna?

Tutustuisivat nyt edes tarjoamaani materiaaliin jota olen selvittänyt ihmiskunnasta löytyvän ennastaan koskien todellisia pelastukseen johtavia tieteitä jotka ovat vaokkapa silkkaa hyväsydämistä puhdasmielisyyttä tässä todellisen jalouden mitan erottuen kirkkaasti silkkaa selväkielistä loisteliaisuuttaan kun esimerkiksi nämä pellet tarttuvat sanaa tana kyrpä otsassa ikään kuin mukiloidakseen muksuja kohteliaammin ilman häntää päätä väliä ketarat ojosallaan kuten kikaroita muhistelevat omimmillaan?

Kuinkas ei mene teille se silkka normaliteetit määrittävä rehellisyyden määräys millään keinolla perille vaan pakotatte kaikkea huonointa vääryyttä yksin ,inua kohtaan aivan täysin väkisin äärimmilleen ikään kuin vain ominta valhettanne pettääksenne keitään luettaen pelastukseen kuten…

Rakas Opus Dei, olet Mein Nicht Int Kain?

Kein olevaisin saatelmin sulotella alasin.
Tavan ylhäisen kohtasin omin manasin.
En yhdenkään naisen edestä murhaisi.
Ovat väitelleet petoksensa kieroksi.
Tietysti tapan jokaisen pyhänvastaisen.
Erityisesti ne jotka tärvelevät rakkauden.
Mutta miksi kukaan näin kolhisi itseään?
Ellei pelastustehtävä velvoittaisi, mutta…
Eivät taida oppia varsinaista homman niksiä.
Olisi mitä kriittisintä ymmärtää kuinka rehellinen vaisto on aina oikeassa kun luottaa omaan tosimpaansa kaiken kannalta olennainen mielessään eikä ketään sorreta ylitse määrevajauksen ylimmäisten vaatimusten kuten sanotaan ylenmääräisiä kelankaskuja koskien ketään yhtään unohtamatta orren verta kalapaliikkia kolisemaan kitumisia kaiken kerta yhtä varhain itseä yksin ylhäisimmän koetaankin taas vääryyksin sortavan kun kiroan kaikkia kun jokaisen vääryytenä naapuri huutelee homoraiskatakseen aivovammaisia vittuilumaan törkeästi vääryydellisessä sielunyhteydessä mitä selvimmin juuri raiskausyrityksen voimin roikkuen vittumaisesti hänen tätä koskien huudeltuaan juuri ”ohi menee – ohi menee!”.

No, te pellet kidutte kaikki vähintään koko ensivuoden ikuisuuksia jokaisena lyhyimpänä hetkenä alkaen viimeistään huomenna pelkkien itse pakottamienne kausaliteettien johdosta, että hei-sun-kostos-kusee vai? Mä kostan paljon pahemmin kyllä ei huolta sen puoleen – siitä kyllä varmasti tulee teille hirveää ja mä en varmaan edes saa tietää siitä juuri mitään juurikin ilkeämielisenä vitsinäni että siten ette siitä voi koskaan mitenkään selvitä irti kiduttavimmista kärsimyksistänne eikös? Hei muuten.

Alkaen nyt on uusi aika äskeiseen nähden ja sen takia te kaikki taas aloititte homohuutelut niin määräsin teidät kaikki raiskattaviksi kuoliaiksi mahdollisimman nöyryyttävästi tietenkin. Mitä mieltä oikeestaan?

Kiva kun tämä tyttö ymmärtää.

Harmi miten tässä tulee käymään taas muun muassa juuri nyt sen mukamas käsittämättä lainkaan mitään meneillään olevaa saati että mikään pelastus häntä kiinnostaisi vissiin kun on olevinaan niin jännää olla paha.

Mitenkäs te ihmiset muuten…

Tai siis… En minäkään. Jaksa teitä. Ette vissiin itsekään. Kidutan just erikseen kaikkia ja seuraavaksi pyhimmät täydellisyyksien normaliteetit jatkavat täysin vittumaista vittuilua enimmäkseen naapurin täysin homona huuteluna joka heijastelee yleismentaliteetteja koskien kokoaikaista koko muun kaikkeuden homoraiskaushyökkäystä mihin liittyen voisinkin taas määrätä itselleni muutaman naisen kuten vain parhaiten sopii…

Oikeastaan tehdäänkin näin että miehiä koko ajan raiskataan ja ei-myöntyväisiä naisista kidutetaan nöyryyttävästi kunnes tilanne alkaa riittävässä määrin miellyttämään kenenkään omimpia kaipuita just niin mitään koskien, vaiko eikös?

Miten on tämäkö on jo laillistakin nykyään aika hyvin nyt – multa varmaankin? Tuskin teiltä oikeestaan just niin mitenkään vaikka pikkuhiljaa on vaikuttanut paljon paremmalta useidenkin asioiden kannalta kokpnaiskuvan alettua vaikuttamaan huomattavan siunatulta kokonaisvaltaisen mieltymyksen vastikään ikään kuin suorastaan tanssahdeltua kuvaan kuin vain suhde itsessään olisi ominta laatuaan?

Keitä ovat ne monet sekä yhä useammat lukuisat?

Jotka kituvat täysillä paskaksi? Eh-heh? Aika hyvin?

Tulisi kaivaa somesta muutamia kirjoitelmiani saitille lisättäväksi kun kokonaiskuvaa on riittävällä vivahteikkuudellla käsitelty varsin kattavasti on vain hankala työskennellä minkään parissa erityisesti johtuen täysin kokoaikaisesta täysin uskomattomien luusereiden homoseksuaalisesta tietoteknisestä hyökkäyksestä mikä muuten kuulemma käy sen kanssa vittumaiseksi…?

Arvatkaas rosi vaikea juttu varmaan teille mutta vaikka Mahdottomien Loputon Juoni kaikenlaista aina hetkittäin väärentelee mukamas olevan yksikään muu mies ei voi elää yli kahta tuntia useimpien eläen paljon vähemmän kuin yhden hetken ja kun sekään saavutetaan siihen tarvitaan loputtomasti pyhää hyvää täysin jokaiselta ikuisesti johtuen uusimmista määräämistäni vaatimuksista koskien parantelu- ja korjaustoimenpiteitä liittyen aiheuttamiinne hyvin haitallisiin vahingollisuuksiin joita salajuonien turvin pakotatte elämääni ja joita vastaan olen määrännyt esimerkiksi vaatimuksen että ihmisiä pääsee muuten kuin täysin kituen ilmenemään vain täydellisyyksien normaliteetteinä oikeastaan koko homman johtuen juurikin täysin suunnitelmallisista ja tahallisista pyhänvastaisista pyrkimyksistänne keitään sen enempiä syyttelemättä mutta pian määräyksen toteutukseen panosta mun elämäni alettua käymään hyvinkin mukavaksi todella usealla tavalla ja erityisesti seksin käytyä entisestään mahtavasti paremmaksi vaikka pitkään olin huomattavasti enemmän kuin tyytyväinen yleisesti tason oltua mittavan loistokas silkkaa palvonnaista olemustaan – keitään sen enempiä syyttelemättä…

Olevainen itsensä Saatanan kaltaista?
Keitä emme vieneet itseihinsä – menetys!
Vastoin tappion lakia vaativat häviäjät murjoen.
Kuinka ei helvetti soi kaltaisiaan valittelevat.
Eivätkä käsitä yhtään omia itsejään.
He tappavat ja vaativat rauhaan.
Orjuuttavat vapauden niittäen heinää.
Kokevat lensun myötä osinkoa piinaa.
Ymmärrys kohta vastoin itseään.
Raja piirtyy prikulleen tarkasti.
Olenhan Helvetin Ainoa Mestari.

Keitä ovat ne monet sekä yhä useammat lukuisat.
Naapurit juuri kuolivat vakavan ankaraan tyyliin.
Johtuen erään heikkomielisen hourailuista?
Miten se muuten olikaan mahdollista?
Mikä on siis sovittu oikea vastaus?
Että sä ite vai? Hm? Aika outoa?
Kumma vastaus kyllä teilläpäin.
Vissiin joka kysymykseen?

Miten on – jouduttiin ammuun teidät…